Vocal and Dance Academy VDA

 
 

Singing the Story - Level 2

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 organiseert YvonJane van Leeuwen de theaterzangworkshop: ‘Singing the Story’- Level 2.

Deze workshop is het vervolg op Singing the Story - Level 1. Het hart van de workshop ligt in de improvisatie met de VDA scrum techniek. Op de VDA ligt de nadruk op de tekst en het vertellen van het verhaal. Deelnemers van Level 1 stromen automatisch door naar Level 2.

YvonJane van Leeuwen is ruim vijftien jaar uitvoerend artiest geweest op het gebied van toneel, film en tv. Ze speelde zowel in grote producties alsmede haar eigen voorstellingen. Ze is naast vocal coach ook theaterregisseur en de oprichter van de theateropleiding VDA in Den Haag, die al ruim 15 jaar succesvol theaterartiesten aflevert voor de grote toneelpodia.

NB: Deze workshop is VOL. Momenteel wordt er nieuwe workshops gepland vanaf januari 2018. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, kun je je aanmelden voor de mailinglijst: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Reacties op eerdere VDA workshops:

“Ik dacht nooit dat ik het zou kunnen”

“Ik zing nooit meer zonder eerst naar de tekst te kijken”

“Wauw, het voelt heel anders!”

“Life changing!"

Wij zijn ook te vinden op: