Vocal and Dance Academy VDA

 
 

Welkom op de website van de VDA!

De VDA is een driejarige deeltijd theateropleiding voor multi getalenteerde zangers / zangeressen die tevens zelf theater willen maken. De school is gericht op de professionele theaterwereld en neemt deze bij alle trainingen als uitgangspunt. Er wordt intensief getraind met behulp van docenten die in de praktijk jarenlang op hoog niveau gewerkt hebben en dit nog steeds doen. Bedoeling is om het aanwezige talent van een leerling binnen drie jaar naar een aanzienlijk hoger niveau te tillen.

De VDA is van mening dat een leerling sneller kan ontwikkelen door veel individuele aandacht en is daardoor bewust klein van opzet. Elke leerling komt de school binnen met een eigen talent en persoonlijkheid en wordt voornamelijk individueel begeleid. De VDA geeft integer onderwijs, er wordt open gesproken over de professionele wereld en de reële kansen van een leerling daarin.

Wil je auditie doen voor deze bijzondere theateropleiding? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. graag met foto en motivatie.
Ook kun je een indruk van de VDA krijgen op onze VDA Facebookpagina.

Wij zijn ook te vinden op: