Vocal and Dance Academy VDA

 
 

Theatervoorstelling "Feniks"


Op zondag 6 november presenteert theaterregisseur en VDA docent YvonJane van Leeuwen voor de eerste keer 3 nieuwe theatertalenten: Natasja Lucas, Mariëlle Lucas, en Carina Meeldijk.

De voorstelling is getiteld: ‘Feniks’, enbestaat uit twee verschillende try-outs. De eerste wordt uitgevoerd door Natasja en Mariëlle. De tweede wordt uitgevoerd door Carina.

Zangeres Natasja en danseres Mariëlle beleven als zussen een mooie primeur: ze staan voor het eerst samen op het podium! Met hun eerste try-out wordt de toeschouwer meegenomen in de wonderlijke reis van twee zussen die met ongelooflijk veel moed, lef, en ademhalend in het diepe springend, beiden als twee prachtige feniksen uit de as herrezen.

Natasja is 2e jaars leerling op de VDA opleiding en Mariëlle traint productie en wordt gecoacht volgens de VDA methode door YvonJane.

Carina neemt de toeschouwer mee op haar semi-autobiografische reis ‘(G)een keuze meer’. Een humoristisch en ontroerend verhaal over haar strijd niet meer te willen leven volgens de wensen van anderen. En het recht om te kiezen voor je jezelf en je dromen. Dit alles natuurlijk doorspekt met typische ‘Cariniaanse uitspraken’ en haar aversie voor dans.

Carina werd anderhalf jaar getraind en geregisseerd door YvonJane. Het script werd door hen beiden gecreëerd.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 12,50 en kunnen worden besteld via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vermeld duidelijk uw naam en het aantal kaarten. Let op: zitplaatsen zijn pas zeker na ontvangst van de betaling.

Gekochte kaarten worden niet teruggenomen.

Theater

Laaktheater, Den Haag

OV: tramlijn 16, uitstappen tramhalte Alberdingk Thijmstraat.

Of NS station Moerwijk (5 min lopen).

Inloop: 14.00

Aanvang: 14.30

Eind: circa 15.30 (beide try-outs worden achter elkaar gespeeld, zonder pauze).

Tot ziens op 6 november!

 

 

Wij zijn ook te vinden op: