Vocal and Dance Academy VDA

 
 

Introductie workshop ‘Singing the story’

Op zaterdag 26 en zondag 27 november organiseert vocal coach en theaterregisseur YvonJane van Leeuwen in Den Haag een nieuwe pilot zangworkshop: ‘Singing the story’.
Als je wilt leren hoe je door middel van tekst je publiek echt kan raken met je zang, en in een kleine opzet les wilt krijgen, dan is deze workshop geschikt voor jou. De VDA methode legt de nadruk op de tekst en het vertellen van het verhaal. Het doel is om door middel van oefeningen en opdrachten erachter te komen hoe je dat doet. En worden daarin de eerste stappen gezet.

YvonJane van Leeuwen is van huis uit een singer-storyteller, en heeft uitvoerend meer dan vijftien jaar op het toneel gestaan, zowel in grote producties alsmede haar eigen voorstellingen. Ze is naast vocal coach ook theaterregisseur en de oprichter van de theateropleiding VDA in Den Haag, die al ruim 15 jaar succesvol werkt met deze interpretatie techniek.

De tweedaagse workshop is een toegankelijke introductie workshop. Zoals vanzelfsprekend bij de VDA, is er heel veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. De uiteindelijke data van de workshop wordt in overleg bepaald en gaat door bij genoeg deelnemers.

  • Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.
  • Deze introductie workshop kost 95,- en is inclusief lunch en werkboek.

Wil jij ook met deze bijzondere zangmethode kennismaken?
Meld je dan aan voor de workshop via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Reacties op eerdere VDA workshops:
“Ik dacht nooit dat ik het zou kunnen”
“Ik zing nooit meer zonder eerst naar de tekst te kijken”
“Wauw, het voelt heel anders!”
“Life changing"

Wij zijn ook te vinden op: