Vocal and Dance Academy VDA

 
 

Theaterzangworkshop: ‘Singing the Story’- Level 1

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 organiseert VDA vocal coach YvonJane van Leeuwen de theaterzangworkshop: ‘Singing the Story’- Level 1.

Als je wilt leren hoe je door middel van tekst je publiek écht kan raken met je zang en performance, en in een kleine opzet les wilt krijgen, dan is deze workshop geschikt voor jou. De VDA methode legt de nadruk op de tekst en het vertellen van het verhaal. Het doel is om door middel van oefeningen en opdrachten, gecombineerd met het performen van je lied, erachter te komen hoe je dat doet. En worden daarin de eerste stappen gezet.

YvonJane van Leeuwen heeft uitvoerend meer dan vijftien jaar op het toneel gestaan, zowel in grote producties alsmede haar eigen voorstellingen. Ze is naast vocal coach ook theaterregisseur en de oprichter van de theateropleiding VDA in Den Haag, die al ruim 15 jaar succesvol werkt met deze interpretatie techniek.

De tweedaagse workshop is een toegankelijke introductie workshop. Zoals vanzelfsprekend bij de VDA, is er heel veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer.

- Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers.

- De workshop kost 100,-, inclusief koffie, thee, taart en werkboek.

NB: Deze workshop is VOL. Momenteel wordt er een nieuwe workshop gepland in de maand augustus/september. De datum wordt in overleg met alle deelnemers bepaald.

Als je graag wilt meedoen, kun je je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Reacties op eerdere VDA workshops:
“Ik dacht nooit dat ik het zou kunnen”
“Ik zing nooit meer zonder eerst naar de tekst te kijken”
“Wauw, het voelt heel anders!”
“Life changing"

 

Wij zijn ook te vinden op: